Sund byggeteknik

 

Hirtshals Totalbyg - Sund byggeteknik

Hirtshals Totalbyg – Sund byggeteknik

Det er vigtigt, at dit nye hus fra starten er fri for skimmel og svamp og andre skader, som følge af det danske klima. Derfor anbefaler vi, at dit nye træhus eller tilbygning opføres i præ-fabrikerede træelementer. Vi udfører elementerne til dit hus i tørvejr og transporterer dem til byggepladsen og gør huset færdigt.

Alle materialer er også lagret i tørvejr og ikke under f.eks. en presenning på byggepladsen eller blot i det fri. Elementer er pakket ind under transport, således at træværk og isolering vil være beskyttet mod fugt.

Under opførelsen af huset vil huset hurtigt blive lukket, og byggeriet vil ikke være påvirket af vejret. Mindre byggefugt medfører mindre risiko for mug og skimmel og på længere sigt råd- og svampe angreb.

Fordi huset ankommer i elementer vil ”råhuset” fra starten være rimeligt godt isoleret. Da materialerne (elementerne) er tørre, vil bygherrens udgift til udtørring byggeriet være væsentligt reduceret og sparer herved penge og ikke mindst – skåner miljøet fra udslip af Co2 mv. Det kan være nødvendigt at udtørre f.eks. betonkonstruktioner.

I tilfælde, hvor det er nødvendigt at tilføre varme i byggeperioden (hvis byggeriet foregår i vinter halvåret), vil udgift til opvarmning ikke være så høj som ved et traditonelt byggeri. Igen skånes miljøet fra Co2-udslip.

Læs mere om mug og skimmel i nybyggerier og om hvad dette kan medføre af sundhedsskader for beboerne